Beauty | Pharmacy Haul




Ήθελα από καιρό να πάρω το Bioderma Sebium με τόσα καλά λόγια που είχα ακούσει και το βρήκα στην καλύτερή του τιμή νομίζω, στο pharmacyonclick
Ε δεν μπορούσα να μην πάρω και το αγαπημένο αντηλιακό της La roche posay αλλά και την ενυδατική της Frezyderm καθώς και τα δύο μου τα έχει συστήσει ο δερματολόγος μου...
Κόστισαν όλα 39,29 και έκανα τρεις μέρες να έρθουν!


αναλυτικά....

Bioderma Sebium H20: Νεράκι για καθαρισμό και ντεμακιγιάζ προσώπου, ειδικά για το λιπαρό δέρμα!   Καθαρίζει απαλά μέσω κολλοειδή σωματιδίων, αφαιρεί τους ρύπους, το υπερβολικό σμήγμα και επίσης μειώνει την έκκριση του! Ακόμη εμποδίζει την εμφάνιση των μαύρων στιγμάτων.
Κόστισε 12,99 €

La Roche Posay Anthelios AC-SPF 30: Κρέμα υψηλής αντηλιακής προστασίας με λεπτόρρευστη υφή ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες με ατέλειες.
Κόστισε 9,20 €

Frezyderm ac-norm Aquatic Cream: Ενυδατική κρέμα για τη λιπαρή, ακνεική επιδερμίδα και ιδανική υπό φαρμακευτική αγωγή. Εγώ ακολουθώ κάποια αγωγή τελευταία και μου την σύστησε ο δερματολόγος μου. Επίσης να τονίσω οτι η frezyderm είναι ελληνική εταιρία και έχει από τα καλύτερα προϊόντα για το πρόσωπο και ειδικά για δέρματα με ακμή.
Κόστισε 14,50 €

2,60 € ήταν τα μεταφορικά και ακόμη είχε δώρο τρία δειγματάκια!
Μία μάσκα μαλλιών, μία ρυθμιστική κρέμα για την ακμή και μία ενυδατική αντιγήρανσης, όλα της Frerzyderm!!!

Αυτά λοιπόν...θα τα δοκιμάσω και θα σας πω την γνώμη μου, αν και είμαι ήδη ενθουσιασμένη με όλα!

DIY | Jewellery box (Before and after)


Αυτό το μπαουλάκι έπρεπε να αλλάξει...το είχα βάλει καιρό στο μάτι γιατί είχε ψιλοφθαρεί!
Η ιδέα ήρθε όταν αντίκρισα μία χαρτοπετσέτα με θέμα το Παρίσι και είπα θα το ντύσω με decoupage!!!

Fashion | Espadrilles Trend



Οι φλατ εσπαντρίγιες είναι η νέα μου εμμονή! Κάνουν δυναμικά την επιστροφή τους φέτος το καλοκαίρι (κάποιες σίγουρα θα τις φορούσατε φανατικά στο δημοτικό) και αποτελούν το κατάλληλο παπούτσι για αυτή την εποχή, καθώς ο καιρός έχει ζεστάνει, αλλά όχι τόσο ώστε  να φοράμε μόνο πέδιλα. Ακόμα όμως και για τις δροσερές βραδιές του καλοκαιριού δίπλα στη θάλασσα, οι εσπαντρίγιες είναι must λύση για στιλάτες και όμορφες εμφανίσεις!
Mία από τις ωραιότερες εκδοχές που έχω δει και ο λόγος ίσως που γράφω αυτό το ποστ είναι η εκδοχή του οίκου Valentino. Δαντελένιες εσπαντρίγιες, ραμμένες αποκλειστικά στο χέρι, περιβάλλονται από πολυτελές δέρμα και διαθέτουν μια πλεκτή λεπτομέρεια στη μύτη τους.

Εspadrilles are my new obsession! It's a new summer trend and a suitable shoe for this season, as the weather is warm, but not enough to only wear sandals. But even for the cool summer nights by the sea, the espadrilles is a must shoe for stylish and beautiful outfits!
The most beautiful version of espandrilles I've seen and probably the reason I am writing this post are Valentino's pairs. Lace espadrilles sewn entirely by hand, surrounded by luxurious leather and feature a braided detail in the nose.


Δείτε εδώ σ'αυτό το το εντυπωσιακό video πως φτιάχνονται/ watch this Valentino video:



Ακόμη ξεχώρισα κάποιες από τις παρακάτω εσπαντρίγιες...
I choosed some of my favorite pieces...

mark jacobs

the hunt.com

Valentino

kate spade

buldoza

juicy couture

Stella McCartney

Soludos

Torry Burch

Victoria Secret





Μπορείτε ακόμη να βρείτε πολλά και οικονομικά κομμάτια στο spartoo.gr
και συγκεκριμένα εδώ


DIY | Λεκέδες, βγάλτε τους εύκολα και γρήγορα!

Πάντα λερωνόμαστε τέτοιες μέρες και ειδικά την τελευταία στιγμή!
Μην αγχώνεστε λοιπόν σας έχω τη λύση για κάθε είδος λεκέ αλλά και ένα μικρό tip για σουέτ παπούτσια...