Beauty | Καθημερινή περιποίηση λιπαρού προσώπου + review

Σας έχω γράψει σε αρκετά ποστ ότι το δέρμα μου είναι λιπαρό με τάση για ακμή και ήρθε η ώρα λοιπόν να σας δείξω τα προϊόντα που χρησιμοποιώ...
Θα ήθελα αρχικά να τονίσω ότι τα παρακάτω προϊόντα ταιριάζουν στο δικό μου δέρμα, μου τα έχει συστήσει ο δερματολόγος μου και δεν τα συστήνω απλά τα μοιράζομαι μαζί σας.

bioclin καθαριστικό για δέρματα με ακμή 
Bioclin: Το Bioclin είναι ένα καθαριστικό προσώπου Ιταλικής εταιρίας για δέρματα με ατέλειες και ήπιας μορφής ακμή. Είναι ένα αφρώδες gel, ελαφρύ με πολύ δροσερή μυρωδιά. Αφήνει το δέρμα πολύ καθαρό και εμένα προσωπικά με βοήθησε αρκετά. Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι ότι περιέχει parabens.
  
bioderma sebium νερό καθαρισμού

 Bioderma Sebium H2O: Το νεράκι της bioderma, ήθελα να το αποκτήσω απεγνωσμένα και πολύ καλά έκανα, διότι είναι ένα πολύ καλό νερό για το ντεμακιγιάζ, αφαιρεί τα πάντα, αφήνει το δέρμα καθαρό αλλά βοηθάει και στην extra λιπαρότητα. Παρ'όλα αυτά για τη φήμη του περίμενα περισσότερα, καθώς έχω χρησιμοποιήσει και άλλα παρόμοια προϊόντα που κάναν την ίδια δουλειά, όπως το νερό της Avene.
aquatic cream + anthelios

 Aquatic Cream της Frezyderm: Αυτή είναι μία ενυδατική κρέμα για ακνεικά δέρματα που αποτρέπει τους ερεθισμούς κατά την διάρκεια της θεραπείας.Την χρησιμοποίησα στην θεραπεία μου κάποιες φορές μετά από ξηρότητα και ερυθρότητα που μου προκάλεσε η χρήση μίας άλλης βαριάς κρέμας για την ακμή, της Erybenz, την οποία έβαζα κάθε βράδυ.

anthelios spf30 La Roche Posay

Anthelios spf30 fluide extreme mat της La Roche Posay: Το super αντηλιακό προσώπου και πολυαγαπημένο μου προϊόν!!! Είναι μία αντηλιακή κρέμα προσώπου για λιπαρά δέρματα με δείκτη προστασίας 30 και απλά κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται. Αφήνει ματ το δέρμα για ώρες και το προστατεύει από τον ήλιο. Αυτό θα το πρότεινα σε όλες όσες έχουν μικτό-λιπαρό δέρμα!


Τελευταίο και καλύτερο, είναι αυτό το εργαλείο σε σχήμα σταγόνας το οποίο είναι από σιλικόνη, έχει μικρές μικρές εσοχές και είναι για καθαρισμό και ήπια απολέπιση του προσώπου. Είναι πολύ ελαφρύ και το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά μαζί με το gel! Το καλύτερο;;; Το βρήκα στο e-bay και κόστισε λιγότερο από 1 ευρώ!

Πείτε μου αν έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά και πώς σας φάνηκε;
Περιμένω τις απόψεις σας!
Φιλάκια...