Mary Katranzou's new collection for Longchamp


         Η MARY KATRANTZOU  συνεργάστηκε με την Longchamp με αποτέλεσμα τη δημιουργία μιάς σειράς απο τσάντες που φέρουν αποκλειστικά νέες εκτυπώσεις. Αυτή η συλλογή βασίζεται στο θέμα " Η Ανατολή συναντάει τη Δύση" και θα εμφανιστεί στο κοινό για πρώτη φορά στο γαλλικό κατάστημα Colette  κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας υψηλής ραπτικής αυτό το μήνα.
        Όπως η ίδια δήλωσε ""Συναντήθηκα με τη Sophie Delafontaine, καλλιτεχνικό διευθυντή της Longchamp, περίπου πριν από ένα χρόνο για να συζητήσουμε τη δυνατότητα να εργαστούμε από κοινού για την κολεξιόν άνοιξη / καλοκαίρι 2012. Είχε δει τη δουλειά μου και σκέφτηκα ότι θα ήταν μια μεγάλη συνεργασία και για τις δύο. Ήταν μια πραγματικά μεγάλη ευκαιρία για εμάς να συνεργαστούμε με μια μάρκα με μεγάλη κληρονομιά και μου άρεσε πολύ που αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση. Οι Pliage τους και tote τσάντες είναι ο ιδανικός καμβάς για να κατασκευαστεί μια εκτύπωση και είναι επίσης μία λύση για τις γυναίκες που δεν είναι έτοιμες να δεσμευτούν σε μια πλήρως εκτυπωμένη εικόνα και μια τσάντα αρκεί για να τις διακοσμήσει! " 
       Η Katrantzou πιστεύει ότι αυτά τα σχέδια είναι η πραγματική ενσάρκωση της μοντέρνας και της Δυτικής αρχιτεκτονικής και γι' αυτό οι μεγάλες τσάντες είναι διακοσμημένες με δράκους, ορχιδέες, και κοράλλια. Για τη δεύτερη, μικρότερη τσάντα, η σχεδιάστρια χρησιμοποιεί ως σημείο εκκίνησης της έναν ασιατικό ναό και μία αίθουσα της Νέας Υόρκης , και τα εμπλουτίζει με πολύχρωμα λουλούδια και φαναράκια.
         Με έδρα το Λονδίνο η Katrantzou δημιούργησε επίσης μια εκτύπωση για να καλύψει τη σειρά Pliage της ετικέτας - ένα κολάζ από πλωτό ορχιδέες και φανάρια. 
       Η  Katrantzou εξήγησε "Τα αποτυπώματα που σχεδιάσαμε έχουν αναφορές στην αρχιτεκτονική του ναού του Βιετνάμ, και επίσης βλέπεται φανάρια, ορχιδέες, ένα ενυδρείο και πολλές άλλες σουρεαλιστικές αντιπαραθέσεις.Ήθελα να δημιουργήσω έναν κόσμο Mary Katrantzou  για τη Longchamp και ήταν καταπληκτικοί που μας επέτρεψαν στο να είμαστε τόσο δημιουργικοί με τις εκτυπώσεις!"
          Εγώ θα ήθελα να προσθέσω ότι μου αρέσει πολύ η  Katrantzou, οι νέες τσάντες είναι καταπληκτικές και τη στηρίζουμε όχι μόνο γιατί είναι Ελληνίδα αλλά γιατί κάνει σπουδαίες συνεργασίες, έχει ταλέντο και διατηρεί χαμηλό προφίλ σύμφωνα με συνεντεύξεις της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου