Προϊόντα Avène

 Τα προϊόντα Avène είναι νομίζω γνωστά σε όλους! Υπάρχει μία μεγάλη σειρά προϊόντων με βάση το ιαματικό νερό της Avène, κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος.


Λίγα λόγια για την Avène :

"Χωμένη βαθιά μέσα στην χώρα των Βουνών και των Πηγών, η Avène βρίσκεται στους πρόποδες της οροσειράς Cévennes, σε υψόμετρο 350 μ. Στις ιαματικές Εγκαταστάσεις της Avène, το ιαματικό Νερό στηρίζει όλη του την εγκυρότητα. Εγκαινιάσθηκαν το 1990 και επεκτάθηκαν το 2004 έχουν κομψή αρχιτεκτονική, τέλεια ενσωματωμένη στο φυσικό χώρο της Πηγής Sainte-Odile. Οι ιαματικές Εγκαταστάσεις διαθέτουν τον πιο μοντέρνο ιατρικό εξοπλισμό. Εδώ, προσφέρονται ιαματικές φροντίδες κάτω από αυστηρή ιατρική επίβλεψη και συμβάλλουν σε σημαντικό βαθμό στην εδραίωση της φήμης του ιαματικού Νερού της Avène.  
Μέσα σε ένα αυστηρά διατηρητέο περιβάλλον, πέρα από το χρόνο, μακριά από τον κόσμο, το ιαματικό Νερό της Avène αναβλύζει με φυσικό τρόπο από τη γη, στα βάθη της οποίας δημιουργείται σιγά-σιγά.
Μετά από μια μεγάλη περιπλάνηση που διαρκεί περισσότερο από 40 χρόνια, αναβλύζει γάργαρο και καθαρό, για να παγιδευτεί και να μεταφερθεί κάτω από συνθήκες «μέγιστης ασφάλειας» στο λευκό εργοστάσιο, όπου παρασκευάζονται τα προϊόντα των Δερματολογικών Εργαστηρίων Avène. Και προς τις ιαματικές Εγκαταστάσεις, για να προσφέρει τελικά στο ευαίσθητο και το μη ανεκτικό δέρμα όλες τις καταπραϋντικές ιδιότητές του.
Δραστικό συστατικό, απαραίτητο και μοναδικό, το ιαματικό Νερό της Avène βλέπει να επιβεβαιώνονται οι καταπραϋντικές και αντι-ερεθιστικές ιδιότητές του σε πολυάριθμες κλινικές μελέτες. Ιδιότητες μοναδικές και αναλλοίωτες, που του προσδίδουν όλη την εγκυρότητά του. Τόσο στις ιαματικές Εγκα-ταστάσεις όσο και μέσα στα προϊόντα στα οποία ενσωματώνεται…
Το ιαματικό Νερό της Avène είναι βακτηριολογικά καθαρό. Η μικρή περιεκτικότητά του σε μέταλλα, η ισορροπία του σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία και η άριστη αναλογία Ασβεστίου / Μαγνησίου το κάνουν ένα Νερό ιδιαίτερα κατάλληλο και για το πιο ευαίσθητο δέρμα."


Πριν λίγο καιρό η εταιρεία Avène στην Αθήνα διοργάνωσε μία συγκέντρωση για τις bloggers, για να γνωρίσουν καλύτερα την εταιρεία και τα προιόντα της.
Μαζί μου επικοινώνησε η κ. Θεοδοσία Χανδρά, product manager της Avène, με ενημέρωσε γι' αυτή την εκδήλωση και είχε την καλοσύνη να μου στείλει έντυπο και φωτογραφικό υλικό, καθώς και ένα καταπληκτικό τσαντάκι με προιόντα Avène!



  

 




Το τσαντάκι μου λοιπόν περιείχε μία συσκευασία του ιαματικού νερού της Avène σε σπρέι (Thermal spring water for Sensitive skin 50ml), ένα δείγμα της ενυδατικής κρέμας Hydrance optimale με SPF20 για κανονικά/μικτά δέρματα, το Cleanance gel (25ml) και δύο δείγματα από το αντηλιακό Cleanance με SPF30 για δέρματα με τάση για ακμή όπως το δικό μου.



Εντάξει, ενθουσιάστηκα όταν τα πρωτοείδα έτσι όλα μαζί!!! 
Να πω ότι το νερό σε σπρέι το χρησιμοποίησα πρώτη φορά και το λάτρεψα. Είναι δροσερό, ενυδατικό και must-have προϊόν για τώρα το καλοκαίρι!
Η ενυδατική επίσης πολύ καλή! Έχει λεπτόρρευστη υφή, είναι πολύ ελαφριά, δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα, έχει δείκτη προστασίας 20 και αντι-οξειδωτικό παράγοντα...θα την αγόραζα σίγουρα!!!
Το gel καθαρισμού το είχα παλιότερα, είναι κατά της λιπαρότητας, χωρίς σαπούνι αλλά νομίζω ότι το δέρμα μου το έχει συνηθίσει και δεν βλέπω τρομερή βελτίωση.
Τώρα το αντηλιακό προσώπου είναι ότι πρέπει για την επιδερμίδα μου, καθόλου λιπαρό σε σχέση με άλλα αντηλιακά που έχω δοκιμάσει και έχει δείκτη προστασίας 30. Νομίζω ότι βρήκα το αντηλιακό μου!!!
Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τον τύπο του δέρματός μας και να αγοράζουμε κατάλληλα προϊόντα.
Παλιότερα χρησιμοποιούσα το αντηλιακό της Avène με SPF 50 για κανονικές επιδερμίδες και δεν μου ταίριαξε, αυτό όμως τώρα είναι εξαιρετικό!
Να τονίσω επίσης ότι όλα τα προϊόντα Avène περιέχουν το ιαματικό τους νερό που είναι καταπραϋντικό και αντι-ερεθιστικό, δεν έχουν parabens, ούτε αλκοόλη.
Τέλος, γιατί σας κούρασα, θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Χανδρά, που είναι ευγενική, προσιτή και πάντα στη διαθεσή μας!

2 σχόλια: