Olivia Palermo


   

Η Ολίβια Παλέρμο παρευρέθηκε στο opening  του νέου καταστήματος  Faberge στη Νέα Υόρκη, φορώντας  διαμαντένιο περιδέραιο της εταιρίας 35,06 καρατίων. Μια χαλαρή μπλούζα, ένα ασπρόμαυρο blazer και ένα υπέροχο ζευγάρι Manolo Blahnik τακούνια ολοκλήρωσαν την εμφάνισή της.

 Olivia Palermo helped open Faberge's New York flagship store in the label's 35.06-carat diamond necklace. A relaxed blouse, black and white separates and satin Manolo Blahnik heels completed the look.


ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΓΑΠΩ 
Φωτεινές ρίγες και έντονα τακούνια πρόσθεσαν μία πινελιά διασκέδασης στο κομψό αυτό σύνολο της σταρ.

WHY I LOVE IT
 Bright stripes and vibrant heels added fun pops of color to the star's chic ensemble.

Πηγή/Source : www.instyle.com


 Δες το σχετικό polyvore set:

Check my related polyvore set:

Valentino Braids

 Από τη στιγμή που είδα την Valentino S/S ’12 collection, ερωτεύτηκα αυτά τα μαλλιά!!!



  Αχ αυτές οι γαλλικές πλεξούδες...τις λατρεύω, αν και μέχρι να μάθω να τις κάνω μαρτύρησα και πάλι δεν τις κάνω τέλεια... Προσπάθησα να αντιγράψω αυτό το look του Valentino!
Αρχικά έφτιαξα μια γαλλική πλεξούδα μικρή πίσω, με τα μαλλιά που υπάρχουν στην κορυφή του κεφαλιού (τελείως στην τύχη), στη συνέχεια έφτιαξα μία κατα μήκος του κεφαλιού στο στεφάνι, με τα λιγοστά μαλλιά που έχω και τις τύλιξα γύρω-γύρω. Να τονίσω πως τα μαλλιά μου είναι λεπτά, χωρίς όγκο και μεσαία σε μήκος και εντάξει δεν έγινε και τέλεια αλλά για πρώτη προσπάθεια είναι καλή νομίζω!
Πείτε μου πως σας φαίνεται;










Scarlett Johansson

Scarlett Johansson is Honored With a Star on The Hollywood Walk Of Fame in Hollywood, California

Η Σκάρλετ Γιόχανσον τιμήθηκε με ένα αστέρι στο Walk of Fame στο Χόλιγουντ, Καλιφόρνια

   Μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της σίγουρα διανύει η Scarlett Johansson! Όχι μόνο η ταινία "The Avengers" στην οποία πρωταγωνιστεί έχει κάνει ρεκόρ στο box office, αλλά απέκτησε και το δικό της αστέρι στο Hollywood Walk Of Fame.
Ένα περαιτέρω βήμα προς την αιωνιότητα έκανε η Scarlet, καθώς απέκτησε το αστέρι της στο Hollywood Walk Of Fame.











  My option on polyvore:

Scarlett Johansson on Walk Of Fame

Happy Mother's Day

Happy Mother's Day....Crafting for my mother!
Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες αλλά και στη δικιά μου...Της έφτιαξα καρτούλα...δείτε!




 







και κάποιες για τους φίλους...










Anna Dello Russo for H&M

 



    Η H&M μόλις ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Anna Dello Russo, είδωλο της μόδας και θρυλική Fashion Director. Το fashion icon, που τα ρούχα της αναδεικνύονται ασταμάτητα από φωτογράφους μόδας, λανσάρει μια ξεχωριστή συλλογή αξεσουάρ η οποία θα διατίθεται από 4 Οκτωβρίου σε 140 καταστήματα H&M αλλά και διαδικτυακά. Η συλλογή περιλαμβάνει κοσμήματα, γυαλιά ηλίου, παπούτσια, τσάντες και μια βαλίτσα trolley, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους πελάτες της H&M να αποκτήσουν μοναδικό στυλ σε προσιτή τιμή.
    Κορίτσια υπομονή... θα περάσει ο καιρός!

The H & M has just announced its collaboration with Anna Dello Russo, fashion idol and legendary Fashion Director. The fashion icon, her clothes that constantly emerge from fashion photographers, launches a unique collection of accessories which will be available from October 4 in 140 H & M stores and online. The collection includes jewelry, sunglasses, shoes, bags and a suitcase trolley, thus enabling customers to H & M to acquire unique style at an affordable price.


Πηγή: glamourmagazine.gr

Bioten προϊόντα


    Άργησα αλλά τελικά κατάφερα να γράψω και εγώ για τα αγαπημένα προϊόντα της bioten!
Λοιπόν στη γιορτή μου πριν λίγες μέρες δέχτηκα ένα πολύ ωραίο δώρο, τρία προϊόντα bioten...

  1)Το Gel Καθαρισμού bioten για κανονικά/μικτά δέρματα

  2)Το Αναζωογονητικό Γαλάκτωμα Σώματος bioten  και

  3) την Ενυδατική Κρέμα Χεριών bioten 







  Το gel σαπούνι έχει Νέκταρ Κυδωνιού, ένα εκχύλισμα που ρυθμίζει τη φυσική υγρασία του δέρματος και Βιταμίνη Ε, έναν αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό παράγοντα γνωστό για την επανορθωτική του δράση. Το Gel Καθαρισμού bioten είναι ένα προϊόν χωρίς σαπούνι, τόσο ελαφρύ μυρωδάτο αλλά και αποτελεσματικό τουλάχιστον στην δικιά μου επιδερμίδα.




  Το γαλάκτωμα αυτό είναι πραγματικά αναζωογονητικό, περιέχει Lime και εκχύλισμα Κυδωνιού, μυρίζει καταπληκτικά σαν καλοκαίρι,ενυδατώνει άμεσα και είναι το νέο αγαπημένο μου. Νομίζω πως πρέπει να βγει και σε διπλάσια συσκευασία!





   Η ενυδατική χεριών περιέχει Γιαούρτι και έλαιο Γλυκού Αμυγδάλου, ενυδατώνει άμεσα και ανακουφίζει τις ξηρές περιοχές του δέρματος. Μυρίζει τέλεια λόγω τον συστατικών της και απορροφάται πολύ γρήγορα.

   Ακόμη χρησιμοποιώ και τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ της σειράς, που είναι επίσης αποτελεσματικά και καθαρίζουν πολύ καλά το πρόσωπο. Επόμενη αγορά μου νομίζω θα είναι η ενυδατική προσώπου της σειράς για την οποία έχω ακούσει και διαβάσει πολύ καλές κριτικές αλλά και η σειρά cellufight που είναι κατά της κυτταρίτιδας.

   Μπορεί να σας ακούγονται υπερβολικά καλά όλα αυτά αλλά είναι αλήθεια...Είναι από τις λίγες φορές που ικανοποιούμε με όλα τα προϊόντα μιας σειράς και επίσης θέλω να τονίσω πως είναι ελληνικά και πολύ οικονομικά όπως θα ξέρετε...και ότι είναι ελληνικό πρέπει να το στηρίζουμε!

   Μπορείτε να τα βρείτε και στα supermarket....δοκιμάστε κάτι αν δεν το έχετε ήδη κάνει και πείτε μου...

Φιλιά...