Oxfordshire, UK

Έχω μέρες να σας γράψω και αυτό γιατί βρίσκομαι στην Αγγλία και συγκεκριμένα στην επαρχία Oxfordshire που βρίσκεται δυτικά του Λονδίνου! Βρίσκομαι στο χωριό Chipping Norton και φυσικά επισκέφτηκα την Οξφόρδη αλλά και στο Stratford-upon-Avon που είναι η γενέτειρα του Shakespeare!
Αναλυτικό πόστ, purchases αλλά και giveaway μόλις επιστρέψω...Φιλιά!


DIY Paper mache letters

Ήθελα από καιρό να φτιάξω το δικό μου paper mache γράμμα και είπα να προσπαθήσω με το Ζ, το αρχικό μου...

Λοιπόν, αρχικά βρήκα ένα Ζ στο ίντερνετ και το εκτύπωσα (είναι η καλύτερη λύση), στη συνέχεια το σχεδίασα πάνω σε χοντρό χαρτόνι και άφησα και άλλο τόσο, δεξιά-αριστερά και πάνω-κάτω για να γίνει τρισδιάστατο!

Νέα βραβεία!!!

Τρία νέα βραβειάκια από την Demi και το Beauty and the Mist ...επισκεφτείτε την!
Ευχαριστώ πολύ Demi!

Three new awards from Demi and her her blog Beauty and the Mist...visit her!
Thank you very much Demi!






Τα οποία μεταβιβάζω στα παρακάτω blogs:

I would like ti pass these awards to the following blogs:


http://estilohedonico.blogspot.pt/
http://zoydaki1985.blogspot.gr
http://ruedetreschic.blogspot.gr/
http://www.indianbeautyforever.com/
http://glykoparamithenia.blogspot.gr
http://www.crazystylelove.com/


Φιλιά...

Kisses...

La Roche Posay Full Review

Δεν ξέρω τι να πρωτογράψω για τα La Roche Posay προϊόντα! Έχω δοκιμάσει αρκετά και πήρα απόφαση να σας γράψω για όλα!!!



Όπως σας έχω ξαναπεί το δέρμα μου είναι λιπαρό με τάση για ακμή και έχω ταλαιπωρηθεί πολύ μέχρι να βρω τα κατάλληλα προϊόντα για το πρόσωπό μου.
Το τελευταίο καιρό, περίπου δυόμιση μήνες χρησιμοποιώ τα προϊόντα της La Roche Posay και την σειρά Effaclar που είναι κατάλληλη για λιπαρά δέρματα με τάση για ακμή και υπόσχονται ρύθμιση της λιπαρότητας και των φραγμένων πόρων. Έχω δει μεγάλη βελτίωση και νομίζω ότι θα τα χρησιμοποιώ αρκετό καιρό!
Αναλυτικά, από τη σειρά Effaclar:




Effaclar Gel

Δραστικό, ελαφρύ και δροσιστικό θα έλεγα! Μόλις το απλώσεις με νερό γίνεται αφρός,μυρίζει τέλεια όπως όλα τους τα προϊόντα και προσφέρει όντως βαθύ καθαρισμό,διώχνει το πλεονάζον σμήγμα και αφαιρεί κάθε ίχνος μακιγιάζ αλλά και λιπαρότητας. Είναι 200ml και το χρησιμοποιώ πρωί- βράδυ! Καταπληκτικό!

Effaclar Mat

Ενυδατώνει άμεσα και προσφέρει ματ αποτέλεσμα πραγματικά για ώρες!  Γράφει οτι δεν δημιουργεί μαύρα στίγματα, δεν είδα σ' αυτό τεράστια διαφορά αλλά είναι η μόνη κρέμα που με γλίτωσε απο την λιπαρότητα και τα σπυράκια. Έχει ελαφριά σύσταση και άρωμα και είναι εύκολη στην εφαρμογή. Ακόμη αποτελεί μία ιδανική βάση για το μακιγιάζ και το κάνει εξίσου διαρκές. Εξαιρετικό προϊόν που το συνιστώ ανεπιφύλακτα για όσες έχετε λιπαρή επιδερμίδα.

Θα τα αγοράσω σίγουρα ξανά και τα δύο!

Η La Roche Posay έχει επίσης πολλά προϊόντα για τα ευαίσθητα δέρμα καθώς χρησιμοποιεί το ομώνυμο ιαματικό νερό που είναι αναγνωρισμένο για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. 




Eau Thermale

Το γνωστό σε όλους ιαματικό νερό σε σπρέι, είναι ιδανικό για κάθε μέρα. Το χρησιμοποιώ κυρίως στο μακιγιάζ για να βρέχω πινέλα και σφουγγαράκια αλλά και μετά από ντεμακιγιάζ! Καταπραΰνει ερεθισμούς και κοκκινίλες και θα έλεγα ότι είναι απαραίτητο περισσότερο τους καλοκαιρινούς μήνες! 

Iso-Uria Lait

Κρέμα σώματος που ενυδατώνει το ξηρό δέρμα. Είναι φανταστική! Την δοκίμασα λίγο από την πρώτη μέρα και είδα αμέσως διαφορά, κυρίως σε αγκώνες και φτέρνες. Περιέχει ουρία, ένα συστατικό που αντιμετωπίζει την ξηρότητα άμεσα και υπόσχεται πλήρη ενυδάτωση από την πρώτη εφαρμογή! Έχει κρεμώδη υφή, δεν κολλάει και δεν είναι λιπαρή. Άφησε πολύ απαλό το δέρμα μου και ενυδατωμένο, ίσως να την ήθελα λίγο πιο λεπτόρρευστη σαν γαλάκτωμα, αλλά αφού κάνει δουλειά δεν με πειράζει!



Toleriane ultra

Ενυδατική κρέμα για ευαίσθητα δέρματα. Δεν κάνει απόλυτα για το δέρμα μου, αφήνει κάποια λιπαρότητα αλλά  διώχνει κάθε κοκκινίλα και μπορεί  να χρησιμοποιηθεί στην περιοχή των ματιών. Έτσι την χρησιμοποιώ και εγώ! Βάζω γύρω από τα μάτια και στα σημεία που υπάρχει κάποια ξηρότητα λόγω κρύου τώρα τον χειμώνα. Είναι πλούσια η υφή της αλλά νομίζω οτι είναι κατάλληλη για τα ευαίσθητα και αλλεργικά δέρματα, καθώς περιέχει ειδικό στόμιο για να μην μπαίνει χρησιμοποιημένο προϊόν πίσω στην συσκευασία, προστατευτική θήκη για στεγανότητα από τον αέρα και αναδιπλούμενη σακούλα που δεν αφήνει υπολείμματα στη συσκευασία! Σαν συσκευασία πάντως παίρνει άριστα!
Και τελευταίο έμεινε η καινούργια μάσκαρα:


Respectissime Ultra Doux

Είναι ιδανική για ευαίσθητα μάτια καθώς περιέχει 94% φυσικά συστατικά! Όντως κάνει τις βλεφαρίδες πολύ μαλακές και εύκαμπτες, τις προσφέρει θρέψη αφού περιέχει βούτυρο καριτέ και έλαιο αργκάν. Είναι ιδανική για εμένα που φοράω φακούς επαφής αλλά σαν αποτέλεσμα δεν είναι και η καλύτερη που έχω δοκιμάσει. Είναι ικανοποιητική και καλή για καθημερινή χρήση! Εγώ βάζω τα πρωινά για να τις ξεκουράσω και λίγο!

Ελπίζω να σας άρεσε και να το βρείτε χρήσιμο αυτό το ποστ...
Εσείς τι έχετε δοκιμάσει; Περιμένω τα σχόλιά σας....


 

DIY Headpiece D&G

 H έμπνευση ήρθε όταν πρωτοείδα την περσινή κολεξιόν D&G και τα περίτεχνα μπαρόκ στολίδια στα μαλλιά και στα ρούχα των μοντέλων!
Στη συνέχεια βρήκα ένα υπέροχο D.I.Y. από το Honestly...WTF δείτε εδώ και αποφάσισα να κάνω την δική μου εκδοχή της στέκας D&G!